<

Groot vakmanschap in machineverplaatsing

Machine verplaatsingen

Voor de professionele machineverplaatsing van uw bedrijf heeft u een partner nodig met de juiste kennis, ervaring, technologische middelen en vakmensen. Als zo een partner laat Van Dijk De Meern BV zich goed omschrijven. Want of uw machineverplaatsing nu gaat om slechts enkelvoudig transport en hijswerkzaamheden, of om de uitgebreide demontage en montage van uw machines, eventueel met horizontaal of verticaal transport, bij ons bedrijf merkt u dat alle voorwaarden aanwezig zijn voor een uiterst snelle, correcte, veilige en voordelige machineverplaatsing. Neemt u hiervoor nu contact met ons op.

Specialist in machineverplaatsing

Nedmove BV is actief in zowel Nederland als in het buitenland. Wij verzorgen machineverplaatsingen op industriële schaal. Hierdoor zijn wij dagelijks actief met de demontage, hijswerkzaamheden, maintenance support, geconditioneerde opslag en zelfs het hiervoor benodigde speciaal transport.

Ruime ervaring en vakmanschap

Wij beschikken dan ook over enorme ervaring en vakmanschap, dat steeds vaker wordt ingezet tijdens machineverplaatsingen voor bijvoorbeeld de machinebouw en metaalbewerking, de proces- en chemische industrie, de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie en talloze andere sectoren waarin gewerkt wordt met grote machines.

Alles rondom uw machineverplaatsing

Voor een gedegen service en machineverplaatsing is het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt. Gelukkig hebben wij ook hierin grote ervaring. Dit zorgt voor een prettige, probleemloze en budgettair verantwoorde samenwerking. Want samen met u bepalen en overleggen wij alle belangrijke zaken. En natuurlijk regelen wij tevens voor de benodigde papieren rondom uw machineverplaatsing.