<

Industriële verplaatsing en verplaatsingen

Industriële verplaatsingen

Bij uw industriele verplaatsing komt heel wat kijken. In een korte tijd moeten uw waardevolle machines op veilige wijze gedemonteerd, verplaatst, opgeslagen, vervoerd en weer gemonteerd worden. Een specialistisch karwij, dat dan ook om een betrouwbare specialist vraagt. En het liefst natuurlijk een specialist met enorme ervaring op het gebied van industriele verplaatsingen.

 

Wij zijn de specialist in industriele verplaatsingen

U heeft daarom genoeg reden om contact op te nemen met een van de grootste specialisten in industriele verplaatsingen: Nedmove BV. Talloze bedrijven in de machinebouw, metaalbewerking, zuivel-, levensmiddelen-, chemische en procesindustrie gingen u voor, zowel in Nederland als in het buitenland. Hierdoor hebben wij unieke expertise, vakmensen, materieel en ervaring opgedaan, die wij graag voor u inzetten om zo een vlekkeloze fabrieksverplaatsing te realiseren volgens schema, binnen het budget en op veilige wijze. Neem hiervoor nu contact met ons op.

 

Onze industriele verplaatsing werkwijze

Er is niets rondom een industriele verplaatsing waar wij niet uitgebreid rekening mee houden. Deze expertise blijkt telkens weer van grote waarde tijdens alle stappen; het transport, de hijswerkzaamheden, het demonteren en weer monteren van installaties, de opslag, het horizontaal of verticaal transporteren en het regelen van alle ontheffingen en vergunningen hiervoor.

 

Wij pakken alles aan om uw industriele verplaatsing professioneel te laten verlopen.

Of het nu gaat om de fabrieksverplaatsing van bijvoorbeeld luchtbehandeling units, koelmachines, CNC metaalbewerkingmachines, WKK installaties, UPS systemen, of andere soorten machines.