<

projectverhuizingen

Projectverhuizingen

Bij projectverhuizingen komt de verantwoordelijke al snel onder grote druk te staan. projectverhuizingen draait immers om het professioneel (de)monteren, herinstalleren, stallen en transporteren van kostbaar bedrijfskapitaal. Zoals machines, installaties en andere specialistische apparatuur. Daarom zoekt u een partner die deze verantwoordelijkheid samen met u kan dragen. Een projectverhuizingspecialist met de juiste vakmensen, vakkennis, ervaring en hulpmiddelen.

 

Bij Nedmove zit u goed met uw projectverhuizingen

Dan komt u goed terecht bij Nedmove BV. Want dankzij onze grote ervaring met bijzondere projectverhuizingen zijn wij gewend om optimale veiligheid, duidelijkheid, service en snelheid te leveren, en een even verantwoorde kostenraming. Dergelijke projectverhuizingen verzorgen wij wereldwijd, voor uiteenlopende soorten bedrijven; ervaring waar ook uw bedrijf van profiteert.

 

Completen projectverhuizingen

Voor completen projectverhuizingen is veel nodig. Alles moet tot in de details voor u worden geregeld. Van de demontage tot de hijswerkzaamheden, van de geconditioneerde opslag tot het horizontale of verticale vervoer, van het regelen van de vergunningen tot het indienen van ontheffingsaanvragen. Dit doen wij dan ook allemaal voor u.

 

Projectverhuizingingen? zoek niet verder...

Dat zijn de projectverhuizingen waarmee Nedmove BV groot is geworden en waarmee u een goede start krijgt op de nieuwe locatie van uw machines.