<

machineverplaatsingEN

machineverplaatsingen

Voor de professionele machineverplaatsingen van uw bedrijf heeft u een partner nodig met de juiste kennis, ervaring, technologische middelen en vakmensen. Als zo een partner laat Van Dijk De Meern BV zich goed omschrijven. Want of uw machineverplaatsingen nu gaat om slechts enkelvoudig transport en hijswerkzaamheden, of om de uitgebreide demontage en montage van uw machines, eventueel met horizontaal of verticaal transport, bij ons bedrijf merkt u dat alle voorwaarden aanwezig zijn voor een uiterst snelle, correcte, veilige en voordelige machineverplaatsing. Neemt u hiervoor nu contact met ons op.

Specialist in machineverplaatsingen

Nedmove BV is actief in zowel Nederland als in het buitenland. Wij verzorgen machineverplaatsingen op industriële schaal. Hierdoor zijn wij dagelijks actief met de demontage, hijswerkzaamheden, maintenance support, geconditioneerde opslag en zelfs het hiervoor benodigde speciaal transport.

Ruime ervaring en vakmanschap in Machineverplaatsingen

Machineverplaatsing vormt de eigenlijke kern van onze activiteiten.  Dit  omvat alle mogelijke manipulaties van machines of installaties zoals het laden / lossen, het plaatsen en verplaatsen, het in- of uithijsen, kantelen, ...  We zouden deze activiteiten durven te vergelijken met een ambacht waarvan men de knepen pas door jarenlange ervaring in de vingers krijgt. Wij beschikken dan ook over enorme vakmanschap, dat steeds vaker wordt ingezet tijdens machineverplaatsingen voor bijvoorbeeld de machinebouw en metaalbewerking, de proces- en chemische industrie, de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie en talloze andere sectoren waarin gewerkt wordt met grote machines.

Alles rondom uw machineverplaatsingen

Voor een gedegen service en machineverplaatsingen is het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt. Gelukkig hebben wij ook hierin grote ervaring. Dit zorgt voor een prettige, probleemloze en budgettair verantwoorde samenwerking. Want samen met u bepalen en overleggen wij alle belangrijke zaken. En natuurlijk regelen wij tevens voor de benodigde papieren rondom uw machineverplaatsingen.