<

GECONDITIONEERDe OPSLAG

geconditioneerde opslag

Zoekt u geconditioneerde opslag voor uw kostbare bedrijfsmachines? Tijdens een verhuizing, verplaatsing moeten uw machines natuurlijk niet alleen vakkundig worden gedemonteerd, maar ook zorgvuldig en dus geconditioneerd worden opgeslagen. En wel in een geschikte ruimte met een minimum of maximum temperatuur en luchtvochtigheid. In dergelijke gevallen heeft u de geconditioneerde opslag nodig van Nedmove BV.

 

Uw geconditioneerde opslag bij Nedmove BV.

Bij ons kunt u uw kostbare bedrijfsbezittingen op verantwoorde en veilige wijze kwijt, waardoor u al uw aandacht weer kunt richten op uw project- of bedrijfsverhuizing en machine demontages. Wij beschikken over verschillende geconditioneerde opslagfaciliteiten voor de tijdelijke stalling van installaties, units, containers of machines. Afhankelijk van uw geval kunt u kiezen tussen buitenopslag of geconditioneerde opslag binnen.

Expertise in geconditioneerde opslag

Ons bedrijf heeft beschikking over de grootste ervaring, vakkennis en geconditioneerde opslagruimten binnen deze branche. Wij verzorgen immers voor uiteenlopende bedrijven in Nederland en het buitenland totaaloplossingen voor opslag- en transportproblemen.

Geconditioneerde opslag: aandachtspunten

Zo weten wij ook precies wat de aandachtspunten en wensen zijn voor uw geconditioneerde opslag. Ook wanneer u te maken heeft met bijvoorbeeld het (overzeese) vervoer van uw werktuigkundige of elektrotechnische machines en installaties.