<

 

NEDMOVE Nieuws

 

10-01-2016 :

 

Door Volvo dealer van Dijk te Woerden is recentelijk een materieelwagen geleverd welke door ons is voorzien van het modernste transport en vijzel equipment.

 

20-05-2015 :

 

In opdracht van Indfrag Ltd is op een locatie te Lelystad een high end proces installatie zowel werktuigkundig als elektrisch ontmanteld waarbij de werkzaamheden gedeeltelijk onder EX condities zijn uitgevoerd,verladen in containers en op skid en middels (overzee) transport deze aangeleverd op de site in Bangalore (India).

 

06-02-2015 :

 

Vanwege een toegenomen vraag naar het (ver)plaatsen van zware installaties en machines in bestaande locaties is onlangs een hydraulische hefportaal aangeschaft met een capaciteit van 75 ton.

 

01-05-2014 :

 

In opdracht van QolorTech te Vaassen is op de locatie Orion te Hurth(Brd) een bestaande extruder installatie zwartfabriek (Pomini en Buss) gedemonteerd,verladen,waarbij de mixer en extruder instalatie zijn getransporteerd naar de locatie te Vaassen en geplaatst in de productie ruimte en de overige installatiedelen zijn in onze opslag geplaatst ten behoeve van een montage in een later stadium.

 

01-02-2014 :

 

In opdracht van Grundfos PTY LTD is door ons een bestaande testinstallatie gedemonteerd op de locatie te Almere,middels de inzet door Van Doorn Export Packing te Montfoort deze zeewaardig verpakt,geladen op vlonders en verladen in diverse 40 fts boxcontainers,transport naar haven Rotterdam,Overzee transport naar Durban (SA),binnenlands transport naar Germiston,lossen en in een later stadium het monteren van de installatie op de nieuwe locatie.

 

01-01-2014 :

 

Gezien de goede ervaringen met zowel Volvo dealer Van Dijk Woerden als  HSM Utrecht is ten behoeve van de vervanging van een huidige 3-assige trekker met 35 ton/mtr kraan een nieuwe transportcombinatie besteld,te weten een 3-assige Volvo FH,euro 6 voorzien van een HIAB 60 ton/mtr kraan voorzien van een hydraulische jib met een max. hijshoogte van 27 mtr.

De levering staat gepland voor het 2e kwartaal 2014.

 

01-06-2013 :

Door Volvo dealer Van Dijk Woerden is onlangs een nieuwe materieelwagen geleverd welke voorzien is van een uitgebreid equipment aan hydraulische vijzel en intern transportmaterieel.

De dubbele cabine is voorzien van een extra gecertificeerde zitplaats zodat het mogelijk is om een team van 3 man zich naar de projectlocaties te verplaatsen.


01-10-2012 :

Door Volvo dealer Van Dijk Woerden en HSM Utrecht is onlangs een nieuwe 4-assige trekker geleverd  voorzien van een HIAB 105 ton/mtr kraan met een hydraulische jib welke een max. hijshoogte bereikt van 28 mtr. Het voertuig kan worden gekoppeld met een 3 assigse dubbel uitschuifbare semie-dieplader of met een 6 mtr laadbereik ten behoeve van het bereiken van moeilijkbereikbare situaties.

Tevens is het voertuig voorzien van 2 extra stempels aan de voorzijde om een 100 % werklast over 360 graden te bereiken.

 

 

 

 

 

wagen 76 website.jpg wagen 16 website.jpg

<< Terug naar overzicht