<

FabrieksVERHUIZING

Of u nou een paar machines wil verplaatsen of uw hele fabriek ,  u heeft specialisten nodig. Uw fabrieksverhuizing zal een ingrijpende kwestie blijken waarin groot vakmanschap een minimum vereiste is. Want binnen een beperkte tijd moeten uw kostbare apparaten worden gedemonteerd, verplaatst, vervoerd, opgeslagen en opnieuw gemonteerd. En wel op veilige en budgettair verantwoorde wijze. Hiervoor dient uw specialist u optimaal te begeleiden, adviseren en tevens het voortouw te nemen binnen uw fabrieksverhuizing.

U zoekt daarom naar de service die Nedmove u kan geven. Als een van de voornaamste specialisten in Nederland en het buitenland in fabrieksverhuizingen hebben wij enorme expertise en ervaring opgedaan tijdens onze werkzaamheden. Voor talloze verschillende bedrijven in de zuivel-, levensmiddelen-, chemische en procesindustrie, de metaalbewerking en machinebouw. In welke branche u ook zit, wij hebben ook voor u de beste oplossingen voor uw fabrieksverhuizing.


Alles rondom de fabrieksverhuizing

Wij regelen alles rondom uw fabrieksverhuizing met eenzelfde precisie, vakkundigheid en nauwkeurigheid. Dat is natuurlijk altijd van belang tijdens de hijswerkzaamheden, het transport, de (de)montage en de opslag van uw machines. Maar ook onze samenwerking met u gedijt goed onder deze expertise; tijdens ons advies over uw fabrieksverhuizing, het overleg dat wij met u voeren en het handhaven van de planning en het budget. Tevens regelen wij alle vergunningen en ontheffingen voor u.

 

Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op een prettige en duidelijke samenwerking, waarin wij de juiste werkzaamheden en planning met u bepalen zodat wij binnen het budget en gestelde veiligheidsgrenzen blijven. Dus neem nu contact met ons op voor uw fabrieksverhuizing.